reklamat dhe sponsorizimin

Një gamë e gjerë e sponsorizimit dhe reklamave partneritetet janë në dispozicion, nga parulla e thjeshtë për të plotësuar tekstuale dhe fotografike përmbajtjen e internetit, që të multi-faqe kryeartikuj. Mundësi të tjera përfshijnë gjysmë-faqe, të plotë-faqe dhe double-faqe tregon, si dhe një unike dhe inovative kombinime reklamat.

Rio de Janeiro logot1

 


Vitet e përkushtim profesional rezultuar në Portalin Unë dua RIO, një punë që zbulon Rio de Janeiro, qytetin dhe shtetin, përmes mijëra faqeve të informacionit turistik, kulturor, historik, dhe social, së bashku me mijëra fotografi ekskluzive të standardit të ngarkuara artistike .


 Rio de Janeiro logot2

 


Struktura inovative Portalin dhe dizajn, asnjëherë bërë më parë për çdo qytet tjetër në botë, është e pasur në përmbajtje që është shfrytëzuar lehtë, duke rezultuar në një produkt të nivelit më të lartë dhe me vlerë për një gamë të gjerë të lexuesve ndërkombëtarë.


Rio de Janeiro logot3

 


Përdoruesit mund të lehtë qasjen kapitujt përmes kompjuterëve dhe tableta, duke vlerësuar një filozofi të veçantë të prezantimit dhe të projektimit, ku logoja, mesazhi dhe adresën e internetit "I Love RIO" është divulged në më shumë se 50 gjuhë.


 

Rio de Janeiro logot4

 


Paraqitur në gjuhën angleze, dhe drejtpërdrejt Google-përkthyeshme në shumë gjuhë nga lexuesit, Portali është i drejtuar kryesisht drejt përdoruesit e ndërkombëtare, duke e bërë faqen e internetit një mjet i vlefshëm për paraqitjen globale të markave kombëtare dhe shumëkombëshe nëpër rajone dhe tregjet.


 

Rio de Janeiro logot5

 


Bazuar në një filozofi e reklamave ekskluzive, Portali ofron hapësirë për një numër të zgjedhur të sponsorëve dhe pjesëmarrësve. Një markë Partner shfaqet qartë në secilën prej qindra faqet e përmbajtjes dhe imazhet e një kapitulli të sponsorizuar.


 

Rio de Janeiro logot6

 


Normat Reklamim ndryshojnë, edhe sipas nivelit të sponsorit të përfshirjes pozitive në procesin global të mjedisit, duke parë se një nga objektivat e unë dua RIO është duke i dhënë dallim për ata që e bëjnë një ndryshim në botë.


 

posto9.com  Rio de Janeiro logo

 


Sponsorët që ndajnë I LOVE vizionin e Rio-së, dhe mbështesin zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik apo kontribute pozitive shoqërore, të merrni normat e veçanta dhe konsideratë. I LOVE RIO: e mirë për të gjithë.