kontakt


�Ÿ�µÑ€�µ�³�»Ñ��½ÑƒÑ‚�¸ �œ�¾Ñ— �·�±�µÑ€�µ�¶�µ�½Ñ– �¼Ñ–Ñ�цÑ� �½�° �º�°Ñ€Ñ‚Ñ– �±Ñ–�»ÑŒÑˆ�¾�³�¾ Ñ€�¾�·�¼Ñ–ру

Na dërgoni një mesazh CONTACT@ILOVERIO.com


Përfaqësuesit miqësore shërbimit tonë të konsumatorëve janë të angazhuar për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja dhe përmbushjen e çdo nevojë që mund të keni. Ne do të duan të dëgjojmë nga ju! Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm në mënyrë që ne mund të ju ndihmojë.


Get në kontakt me ne


Ne do të jetë i gatshëm të përgjigjen për çdo pyetje që mund të keni në lidhje me Rio de Janeiro, udhëtimit, kulturë, ose biznes.

Ne i mirëpresim të partneriteteve dhe ndërmarrjeve të përbashkëta me kompani dhe organizata të gjithë botën.

Gazetarët janë të mirëpritur të na pyesin për përditësime ose informacion në lidhje me çdo ngjarje aktuales.

Ne gjithashtu mund të sigurojë cilësi të lartë fotografi të veçantë të rendit ose video për përdorim në revista doganore ose publikime.

Një nga përfaqësuesit tanë do të përgjigjet për kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju lutemi të lejojë të paktën një 24 orë kohë kthesën, hëna deri të premten.