Faqja e internetit

I LOVE RIO është një portal me një filozofi të veçantë, që mbulon strukturën shoqërore, kulturore dhe historike të qytetit të bukur të Rio de Janeiro, Brazil.


E kaluara e qytetit, i pranishëm dhe potencial janë paraqitur në një dritë dhe në mënyrë të gjallë, duke i bërë ato të arritshme dhe tërheqës për banorët, vizitorët dhe audiencave nga larg. Një lente origjinale, pozitiv dhe i shtrirë ndihmon lexuesit të kuptojnë kuptimplotë dhe të angazhohen me misteret dhe magjinë e Carioca culture.The Website ndjek një strukturë miqësore, të lehtë për t'u përdorur, intuitive, dhe vizualisht plesant paraqitjen e artikuj mbi turizmit, kulturës, muzikës, gastronomisë, jetesës, natës, modës, sportit, biznesit, histori, Niterói dhe disa qytete në të gjithë shtetin e Rio de Janeiro. Tekstet janë plotësuar nga fotot mahnitëse të cilësisë më të lartë, dhe secili prezantim shocases Rio me thellësi panoramike dhe qartësi.


Rio de Janeiro fotografitë

FILOZOFIA


Me rreth 25,000 faqeve të përmbajtjes, I LOVE RIO ofron një interpretim të ri turistike-kulturore - Përveç paraqitjes informata të dobishme për vizitorët dhe turistët njësoj, portali është projektuar për të treguar se si secili aspekt kulturor i Rio de Janeiro erdhi për të zhvilluar, duke shpjeguar se si këto vende ndikojnë në jetën dhe traditat e banorëve të Rios , dhe prodhimit artistik dhe kulturor Rio.

I LOVE RIO zbulon projektet dhe iniciativat që lidhen me ruajtjen e natyrës, ruajtjes së mjedisit, si dhe harmonizimin e tij me zhvillimin rajonal - Përveç ofrimit lidhje të drejtpërdrejtë me institucionet e ndryshme përgjegjëse për këto aktivitete dhe projekte. Portali gjerësisht thekson respektin për natyrën, si dhe rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit mbi të gjitha.

Pjese e I LOVE RIO është i përkushtuar për 16 qytete unike në shtetin e Rio de Janeiro - për secilin prej këtyre qyteteve Website vë theksin në historinë, natyrën, ngjarjet kulturore lokale, ushqim dhe akomodim opsione; duke synuar rritjen e interesit të turistëve ndërkombëtarë për tërë shtetin e Rio de Janeiro, përveç kapitalit.


Shikojnë një video 90-të dytë për I LOVE RIO