shpërndarje

Reklamat në faqen e internetit është e shtyrë nga tre parime:, shpërndarje falas ose të shpërndarjes të sponsorizuar në shënjestër dhe shpërndarjen krijuese të përmbajtjes dhe ofertave të lidhura.


Nuk janë të ndryshme I LOVE produkte Rio, disa prej të cilave janë të lira në pikën e konsumit dhe të shpërndarjes, do të thotë se konsumatorët nuk duhet të paguani asgjë për të lexuar përmbajtjen e pasur dhe informative historike dhe kulturore, dhe shpërndarësit nuk duhet të paguajnë për ketë Website në dispozicion të tyre si një produkt të ofruara për konsumatorët.


Rio de Janeiro fotografitë

DUKSHMËRIA GLOBAL


Pjesë e strategjisë së shpërndarjes RIO I Love përfshin plane të përshtatura dhe zhvillimet e partneritetit e markave dhe produkteve, të bëjë të ditur kulturën Rio de Janeiro dhe imazhin si në shkallë kombëtare dhe në nivel global.

Ndërsa Portal arrin shikimit dhe markë ndërkombëtare e vetëdijes përmes përmbajtjes së lirë dhe unike paraqitur në mbi 50 gjuhë, ofertat lokale Carioca arrijnë thellë brenda Brazil nëpërmjet një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të konsumit.

Zhvillimi i përbashkët i përmbajtjes turistik dhe kulturor nëpërmjet publikimeve në internet dhe letër, së bashku me produktet që përfaqësojnë kulturën Carioca, të ndërtuar mbi njëri-tjetrin duke zgjeruar multi-produkt krejt të vetëdijes.


Përmbajtja e përshtatur editoriale çiftëzohet me një markë të identitetit vizual të unifikuar në të gjitha linjat e prodhimit, është përdorur për të shpjeguar dhe promoteall ofertat ndërsa inkuadrim ato brenda historisë dhe kulturës Carioca.


Përfshin nga gastronomisë në libra foto, nga kozmetika në pajisje sportive, I LOVE RIO është e angazhuar për divulging disa nga bizhuteritë e Cidade Maravilhosa në mënyra gjithnjë e më të gjera, të reja dhe krijuese.